Se prosessen og bilder fra Magne: https://nanobryggeriet.blogspot.com/2018/05/brygging-av-mandarina-wit-lager.html
Dett brygget faller ikke inn under noen tradisjonelle ølklasser. Det er en hveteøl, men gjæret med lager-gjær – og tilsatt rikelige mengder med skall av appelsin, hele mandariner, sitrongress, korianderfrø og til slutt: en potte fersk salvie :)
Kongstanken er at lagergjæren ikke skal kamuflere aromaene av sitrus og krydder, slik en tradisjonell fruktig hvete eller ale-gjær ville gjort.
Humlen er Mandarina Bavaria som er dyrket i Tyskland, men avlet frem fra amerikanske Cascade.
Kongstanken er at lagergjæren ikke skal kamuflere aromaene av sitrus og krydder, slik en tradisjonell fruktig hvete eller ale-gjær ville gjort.
Humlen er Mandarina Bavaria som er dyrket i Tyskland, men avlet frem fra amerikanske Cascade.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar