![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkGYkchFQg6TDwA-f4q6V71XBUCoCLYUPpXsoCdhVvc-w4Ffvovvx7iNQRTrk1jRwmuOSu-r2NziPSL9d7e5HVaeGF6BembVmj4FOp2O8bVnGpEOiVEMbNweuAa7tPXmhCG1yWj9kMQa97/s200/17012009279.jpg)
Vårt føste brygg er lys lager etter prøvesmaking og anbefaling av Per Inge Haavik. Strategien er å lege et øl som også damene liker. Lettere å bruke tid/penger på utstyr hvis vi lykkes med dette ;-)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEitwwlBMF_DJA9KetmBFPXciqlWsKycq0eG-pRCDKHl7OkHdUkkQeHDf7CUxJL4OgStReOQYF3WnmWVyH-DVVlb8icIpg-ZDXuKJap-yIj87-GgEt9bQvjRAoER4GfySEJk5Lqrxw3LwMR2/s200/17012009278.jpg)
Utstyret låner vi av Magne. Takker og bukker!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLYFDyD2tz3AEGNpsEbR014bVpjd2c_P4J1QYlu2FR7SswpfKU73eUDAvamBmjOdSIOS1sj0Jclgb5Q1VkqYK03yuwEopG8T2f2HUJhzHdZdM6HSwRu09l0YdSjqe6KlJd7KCxyM50XF9h/s200/17012009277.jpg)
Masse å tenke på...
Oppskrift
SvarSlett15 kg Weiermann pilsnermalt
58g perle-humle, koketid 90 min
82g Saas-humle, koketid 15 min
Mesking 67 grader 90 min
Vasking 80 grader 60 min
50l ferdig vørter