lørdag 21. april 2012

Laugskveld hos Lars Gunnar

Vi var totalt 5 bryggere som hadde muligheten til å være med og smaksprøver ble båret inn i kassevis, altfor mye i forhold til antall personer!
Da er det viktig med skikkelig mat og kylling på ølboks passer godt sammen med en livlig ølprat.

Av typer så var det meste representert: Lager i mange varianter, Mild, APA, IPA, Trippel, Saison, NØ #500, mange fruktøl, cider, mm.

Av kuriositetene var den prisbelønte "Beer Geek Cognac" fra Magne som nå skal gjenskapes på et fat for NØ. Johan Emil hadde til sammenligning med sin versjon av samme brygg.
I tillegg til fine eksemplarer av Saison og Trippel hadde Rolf med en vellykket sterk eplecider som alle hadde sansen for.
Trond, som forøvrig har lagt seg til en litt merkelig "vi-form" når det gjelder NØ, hadde med 2 IPA'er fra NØ. En var 12 mnd gammel laget med ettergjæring på flaske. Den andre var nytappet med kunstig karbonering og et friskere humlepreg da den var så fersk.
Samme mann hadde også med seg de første 2 eksemplarene fra Apotekergårens nysatsning på ølbrygging som han fikk tilbakemeldinger og gode råd på. Han tryllet også opp flere typer fruktøl fra høstens aktiviteter.

Det er godt å kunne prate øl og bryggefag en hel kveld uten å tenke på at noen kanskje ikke er så interessert...

Jeg har sikkert ikke fått med meg alle viktige saker fra denne hyggelige kvelden, men det er bare å kommentere så skal jeg oppdatere.

onsdag 18. april 2012

Laugskveld på sparket!

Er gresskar i helgen og kunne tenke meg å teste litt forskjellig øl hjemme hos meg fredag kveld.
Som registrert e-postbruker på denne bloggen så er du herved invitert! Ta med et par øl du kunne tenke deg å dele med oss andre. Det må selvfølgelig ikke være hjemmebrygg. Med autoriserte øldommere tilstede så kan jo dette være litt småskummelt, men gode diskusjoner blir det uansett...
Jeg lager litt enkel mat så fint om du sier i fra om du kommer. Tenker vi starter kl 18.